Käy mämmin henkäys kevätsäässä!

Pääsiäistä kohti mennään ja vauhdilla, mikä tarkoittaa että minäkin pääsen pikkuhilijaa harjotteluun. Ensinnäkin KaikkosMikolle kiitokset blogini ylläpidosta, kaiken lisäksi tämän Suomussalmen muodikkaimman safarioppaan antamat tiedot olivat täysin kuranttia tavaraa! Eli maanantaina alkaapi matka kohti suurta ja tuntematonta. Sitä ennen oli tarkotus vielä käydä jokunen päivä fillaroimassa pitkin Kainuuta, mutta saapa nähä jäikö aikomiseksi kun tuo talvikin tuli takasin nälkämaalaisten kiusaksi.

Sen verran tässä jo kesän eräjormailuja varten on valmistauduttu, että ostin tuossa aamulla kunnon jungin vyölle roikkumaan. Sattui maksin eteisessä olemaan itse Pohjolan puukon Rolf Metsävainio myymässä puukkojaan "pilkkahintaan", ja koijasi minut ostamaan yhen sitten itelleni. No halvemmalla lähti kö Hyrskän Tommipuukot, ja kun pohojammaalta ollaan niin eipä sitä mikä sattuu mora vyöllä kehtaa kulkea. Täytyy vaan varoa ettei käy heti "Pyget" tuon kanssa.. 

Tässä kai ne taas nämä tärkeimmät tuli kerrottua, seuraavan kerran kirjootellaankin sitten jo Käylästä. Muistakaahan, lapsukaiset, olla varovaisia niitten kokkojen kanssa tuohatessa!