Kas kas, fanaattisimmat kannattajat vaativat jo lisää tarinoita. Mikäs tänne on joutilaan kirjootellessa, on kylläkin eri asia notta onko täällä tapahtunut mitään tarinaniskennän arvoista. Mutta kerrotaanpa vaikka sitten siitä säästä ellei muuta ilimene.

Tämä viikko piti pyhittää ihan tosissaan kouluhommille, nimittäin kolmas jakso loppuu tänään ja PietarisMika muisti minua muutamalla pikku tehtävällä jotka pitäisi vielä tämän vuorokauden puolella palauttaa. Kyseessä siis matkailun vetovoimatekijät kurssi, joka roikkuu edelleen sieltä ensimmäiseltä vuodelta.. Orientoituminen amk-opiskeluun on sentäs jo hoidettu! Alkuviikosta olinkin aika ahkera, mutta keskiviikkona ja eilen oli sen verran mahtava ilma, ettei tietokoneen edessä istuminen kamalasti kiinnostanut, ja päivät kului kartanolla. Onneksi tänään on ollut vähäsen harmaata tuolla pihalla niin ei leviä pää tässä tietokoneen eessä niin helposti.

Tällä viikolla oli kuukauden ainoa kaksituntinen ihan virallista kouluakin! Jotenkin kuvaavaa meikäläisen tämänhetkiselle opiskeluinnokkuudelle, että onnistuin nekin jättämään epähuomiossa väliin. Ei siis Koikkiksellekaan ole kamalasti kerrottavia koulumaailmasta. Paitsi tietenkin se, että Ari-Matti on hommannut taitokakkosen kahvioon uudet kahvipannut!

Nytpä alkaa jutut karata sen verta pikkutrivian  puolelle, että jatkan niitä PiMin hommia. Jospa jaksas ahkeroida ne kunnialla loppuun niin voisi hyvillä mielin lähteä illalla Ballsiin kattomaan Viikatetta! Toivotaan, että Kouvolan poikain laulelmat karkaa myös näillä jäykähköillä nälkämaalaisilla jalan alle..